2024-04-30

Майбутні фахівці туристичної індустрії вдосконалили фахові компетентності на базі літературно-меморіального музею Володимира Короленка

У рамках практичного заняття з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності та музеєзнавства» студенти спеціальності 242 Туризм і рекреація кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Полтавської політехніки відвідали локації Полтавського літературно-меморіального музею В.Г. Короленка, де перегорнули сторінки життя і творчості видатного письменника.

Майбутні фахівці туристичної індустрії вдосконалили фахові компетентності на базі літературно-меморіального музею Володимира Короленка

29 квітня у рамках практичного заняття з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності та музеєзнавства» з метою набуття додаткових фахових компетенцій студенти спеціальності 242 Туризм і рекреація кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відвідали локації Полтавського літературно-меморіального музею В.Г. Короленка.

Спільно з науковицями кафедри міжнародних економічних відносин та туризму - кандидаткою економічних наук, доценткою Вікторією Маховкою та кандидаткою економічних наук, доценткою Надією Бакало майбутні фахівці туристичної індустрії перегорнули сторінки життя і творчості видатного письменника та громадського діяча, ознайомилися з життям його родини. Також студенти почастувались смачним чаєм родини Короленка на веранді мальовничої садиби відомого письменника.

На завершення заходу учасники обмінялися враженнями, наголосивши на здобутому позитивному стимулі для подальшої самореалізації, успіхів у освітній та професійній діяльності. За словами студентів, отримані знання та практичний досвід сприятимуть новим досягненням, цікавим відкриттям у сфері туризму та музеєзнавства.

«У рамках проведення практичних занять на базі музейних установ міста, зокрема Полтавського літературно-меморіального музею В. Г. Короленка маємо унікальну можливість долучатися до цікавого життя музею, здобувати і вдосконалювати додаткові фахові компетентності, розширювати інтелектуальний та культурний світогляд сучасних студентів, наповнюючи власний внутрішній світ гармонією та позитивними емоціями!», – відзначила кандидатка економічних наук, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Полтавської політехніки Вікторія Маховка.

Нагадаємо, студентський театр «Carpe Diem» зіграв свою нову виставу у літературно-меморіальному музеї Володимира Короленка.

Нещодавно учасники студентського клубу подорожували маловідомими туристичними локаціями країни.

Раніше студенти університету взяли участь у презентації нового туристичного маршруту «Героїв пам'ять жива», учасниці Євроклубу презентували власні доповіді у рамках конференції, присвяченої розвитку національної економіки в умовах глобалізації, під час віртуальної мандрівки студенти політехніки поглибили знання з туристичного краєзнавства, а учасники студентського клубу обговорили проведення Міжнародного дня боротьби за права жінок у різних країнах світу.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»